top of page

Shrek

Aktualizováno: 10. 2. 2020

Bylo, nebylo, tak začíná každá pohádka, i ta naše. Letos se děti promění ve skřítky, víly, čarodějky, prince, princezny, mluvící zvířata… prostě v pohádkové bytosti. Ocitnou se na prahu shrekovy bažiny, když je ze své země vyžene krutý Lord Farquaad. Stanou se bezradní a budou potřebovat nějakého hrdinu, který jim pomůže získat své domovy zpět, aby mohlo opět platit, jak to v pohádkách bývá: .,.a žili šťastně až na věky“. … a Shrek, velký, zelený, hrůzostrašný, avšak dobrosrdečný zlobr, s mimořádně laskavým srdcem, má být tím správným tvorem. S jakým dalším hrdinou, jak a jestli se podaří osvobodit pohádkovou říši, to Vaše děti zjistí, když se vydají na tuto dobrodružnou cestu s námi. My už se na ni moc těšíme.


Cíl ?

Naším cílem je, aby si s námi děti pomocí her aktivně odpočinuly, psychicky se uvolnily, pobavily a seberealizovaly. Učíme děti novým znalostem a dovednostem, podporujeme je ve větší samostatnosti, v získávání nových kamarádů a v utužování starých přátelství. Snažíme se, aby společně strávený čas byl pro všechny velkým a nezapomenutelným životním přínosem, a aby přátelství, která na našich táborech vznikla, nebyla pro nikoho jen jednorázovou vzpomínkou.




Co s sebou?


Bude zasláno e-mailem





Základní informace

Cena: 4800,-kč

Nabízíme 500 Kč sourozeneckou slevu!

V ceně: Program, materiál, stravování, ubytování, doprava, odměny

Sraz: sobota 18.7. (detaily budou zaslány e-mailem)

Konec: úterý 28.7. (detaily budou zaslány e-mailem)

Hlavní vedoucí: Martin Starnovský, tel. 728 685 838,

Kontakt: 728 685 838,


V termínu od 24. do 26. dubna 2020 pro děti pořádáme předtáborové setkání, kde se vzájemně lépe poznáme a zkusíme si společně táborový režim. 




355 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page